ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΊΑ!
Le Toy Van: A Timeless Journey into Quality Wooden Toys

Le Toy Van: Van Van: Ένα διαχρονικό ταξίδι στα ποιοτικά ξύλινα παιχνίδια

Le Toy Van: Van Van: Ένα διαχρονικό ταξίδι στα ποιοτικά ξύλινα παιχνίδια

Αξιοποίηση της παράδοσης: Η κληρονομιά των ξύλινων παιχνιδιών του Le Toy Van

Καλώς ήρθατε στο TOYBOX, όπου η φαντασία δεν έχει όρια! Στη σημερινή ανάρτηση του ιστολογίου, ξεκινάμε ένα απολαυστικό ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο του "Le Toy Van". Γνωστή για τα διαχρονικά ξύλινα παιχνίδια της, η Le Toy Van έχει κατακτήσει τις καρδιές τόσο των παιδιών όσο και των γονέων. Ελάτε μαζί μας για να αποκαλύψουμε την πλούσια ιστορία, να εξερευνήσουμε την απαράμιλλη ποιότητα και να ανακαλύψουμε την ποικίλη γκάμα παιχνιδιών που κάνουν Le Toy Van ένα λαμπρό αστέρι στον κόσμο του παιχνιδιού.

Καροτσάκι παγωτού Le Toy Van

Είστε έτοιμοι να πάρετε το μικρό σας σε ένα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των γλυκών και κρεμώδων ονείρων; Σας παρουσιάζουμε το καροτσάκι παγωτού Le Toy Van, τον απόλυτο σύντροφο του παιχνιδιού για ατελείωτες ώρες ευφάνταστης διασκέδασης! Αυτό το γοητευτικό ξύλινο καροτσάκι παγωτού δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι- είναι μια πύλη σε έναν κόσμο δημιουργικότητας, μάθησης και παιχνιδιού ρόλων.

Καροτσάκι παγωτού Le Toy Van

Η ιστορία του Παιχνιδο-Βαν:

Ιδρύθηκε με πάθος για την κατασκευή παιχνιδιών που εμπνέουν τη δημιουργικότητα, η Le Toy Van υπήρξε φάρος της αριστείας από την ίδρυσή του.

Αυτό το βραβευμένη εταιρεία παιχνιδιών ξεκίνησε το 1995 από τον Georges Le Van στο Surrey για να σχεδιάσει υψηλής ποιότητας, παραδοσιακά ξύλινα παιχνίδια με σύγχρονο στυλ. Ειδικεύονται σε παιχνίδια που ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, όπως κουκλόσπιτα, κάστρα, αγροκτήματα και γκαράζ.

Με βάση τις παραδοσιακές αξίες, η Le Toy Van συνδυάζει άψογα τη νοσταλγία με το σύγχρονο σχεδιασμό, δημιουργώντας παιχνίδια που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Ξύλινα παιχνίδια:

Σε μια εποχή που κυριαρχεί το πλαστικό, η Le Toy Van ξεχωρίζει αγκαλιάζοντας την ομορφιά και την ζεστασιά των ξύλινων παιχνιδιών. Αυτά τα κλασικά παιχνίδια προκαλούν μια αίσθηση νοσταλγίας, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια απτική και αισθητηριακή εμπειρία για τα παιδιά. Η Le Toy Van κατανοεί τη διαχρονική γοητεία των ξύλινα παιχνίδια και κατασκευάζει κάθε κομμάτι με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα που μπορεί να περάσει από γενιά σε γενιά.

Κουκλόσπιτο Le Toy Van Sweetheart Cottage

Très Jolie! Ένα πλήρως βαμμένο και διακοσμημένο κουκλόσπιτο με μοτίβο καρδιές και λουλούδια και ανοιγόμενα παντζούρια, παράθυρα και πόρτα. Γκλίτερ στην οροφή. Το σπίτι συνοδεύεται από ένα σετ επίπλων και αξεσουάρ 37 τεμαχίων.

Κέρδισε το βραβείο Loved by Children Award 2015 (Αγγλία).

Κουκλόσπιτο Le Toy Van Sweetheart Cottage

Η σειρά ξύλινων παιχνιδιών Le Toy Van είναι βιοδιασπώμενα και τροφοδοτούνται από τη φαντασία, ώστε η δημιουργικότητα του παιδιού να κάνει τη δουλειά του. Είναι πιο μακράς διαρκείας από τα αντίστοιχα πλαστικά τους- είναι οικογενειακά κειμήλια εν τη γενέσει τους.

Το Le Toy Van διαθέτει επίσης μια σειρά ξύλινων παιχνιδιών με την ονομασία "The FSC® Collection", τα οποία είναι κατασκευασμένα από FSC® - πιστοποιημένο ξύλο (από καλά διαχειριζόμενα δάση) και αφαιρούν ή μειώνουν τα μέρη που είναι κατασκευασμένα από αφύσικα υλικά. Ένα βήμα πιο κοντά στη φιλοδοξία μας για την απαλλαγή από τα πλαστικά! 

Η ποιότητα μετράει:

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Le Toy Van είναι η ακλόνητη δέσμευσή της να ποιότητα. Κάθε παιχνίδι κατασκευάζεται σχολαστικά χρησιμοποιώντας υλικά που προέρχονται από υπεύθυνες πηγές, ικανοποιώντας αυστηρές ασφάλεια πρότυπα. Η μάρκα είναι υπερήφανη για τη δημιουργία προϊόντων που όχι μόνο προσφέρουν ώρες ψυχαγωγίας αλλά και αντέχουν στις κακουχίες του παιχνιδιού. Όταν επιλέγετε το Le Toy Van, επενδύετε σε παιχνίδια που δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια, την ανθεκτικότητα, και μια πινελιά χειροποίητης χειροτεχνίας.

Πάντα ασφαλές για τα παιδιά:

Η ασφάλεια του παιδιού σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας. Η Le Toy Van ελέγχει αυστηρά και υπερβαίνει τακτικά τα πρότυπα ασφαλείας παιχνιδιών. Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλή, μη τοξικά χρώματα και εργαζόμαστε σκληρά - από το σχεδιασμό έως την κατασκευή - για να εξασφαλίσουμε παιδικά ασφαλή άκρα στα παιχνίδια μας, για ασφαλές παιχνίδι κάθε μέρα.

Δοκιμασμένο από μεγάλα και μικρά παιδιά:

Le Toy Van πιστεύουν ότι δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς διασκέδαση. Έτσι, συμπεριλαμβάνουν τα παιδιά της περιοχής, καθώς και τα μεγάλα παιδιά της εταιρείας, σε όλα τα στάδια της διαδικασίας σχεδιασμού τους. Αν δεν αρέσει στα μικρά παιδιά, τότε επιστρέφουμε στο σχεδιαστήριο!

Πολυβραβευμένο

Το Le Toy Van έχει κερδίσει πολλά υπέροχα βραβεία. Έχουν κερδίσει με υπερηφάνεια πάνω από 65 βραβεία από το 1995, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του σχεδιασμού, της ποιότητας, της ασφάλειας, του παιχνιδιού και της εκπαιδευτική αξία.

Εκπαιδευτικό ξύλινο παιχνίδι Le Toy Van Honeybake Oven & Hob Playset

Το σετ Honeybake Oven and Hob είναι ένας απολαυστικός φούρνος παιχνιδιού που έχει σχεδιαστεί ειδικά με μια ποικιλία από φωτεινά αξεσουάρ παιχνιδιού και εμπνευσμένες λεπτομέρειες. Διαθέτει ρουστίκ καντράν που μετακινούνται εύκολα και ρυθμίζουν τη θερμοκρασία, ενώ η πόρτα που ανοίγει εύκολα είναι ιδανική για τα μικρά χεράκια, ρολόι με κινούμενους δείκτες για να ρυθμίζετε τον χρόνο μαγειρέματος, κατσαρόλα, κουτάλι και σπάτουλα. Σχεδιασμένο στα εικονικά χρώματα της Honeybake, αυτό το υπέροχα ζωγραφισμένο ξύλινο σετ φούρνου και εστιών παιχνιδιού θα κάνει τα γεύματα απίστευτα διασκεδαστικά! Ο μοναδικός σχεδιασμός του δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, ενισχύοντας τη φανταστική εμπειρία παιχνιδιού. Αποκλειστικά στη συλλογή Honeybake.

Le Toy Van TV265 Εκπαιδευτικό ξύλινο παιχνίδι Honeybake Oven & Hob Playset

Μια επένδυση στο παιχνίδι

Η Le Toy Van σχεδιάζει τα παιχνίδια της για να ενθαρρύνει και να εμπνέει το μακροχρόνιο ευφάνταστο παιχνίδι. Τα αισθητηριακά στρώματα χρωμάτων, ήχου, υφής και ανακάλυψης διασφαλίζουν ότι ένα παιχνίδι της Le Toy Van θα γίνει το αγαπημένο της οικογένειας για τις επόμενες γενιές.

Σειρά παιχνιδιών:

Η Le Toy Van διαθέτει εκτεταμένη γκάμα του παιχνίδια που ανταποκρίνονται σε κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού. Από γοητευτικά κουκλόσπιτα μέχρι διαδραστικά παζλ και εκπαιδευτικά παιχνίδια, υπάρχει μια δημιουργία Le Toy Van για κάθε μικρό εξερευνητή. Η μάρκα κατανοεί τα ποικίλα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των παιδιών, διασφαλίζοντας ότι ο κατάλογός της είναι τόσο ποικίλος και ζωντανός όσο και η φαντασία που εμπνέει.

Κουκλόσπιτο Le Toy Van Palace

Ένα πραγματικά ανακτορικό κουκλόσπιτο, κατάλληλο για βασιλική οικογένεια. Όπως παρουσιάζεται στα Harrods και Hamleys του Λονδίνου

Le Toy Van Palace Doll House - Το μεγαλοπρεπέστερο σπίτι που σχεδίασε ποτέ η Le Toy Van. Με τέσσερις ορόφους συν μια σοφίτα, υπάρχει άφθονος χώρος για εκτεταμένο παιχνίδι. Μια σειρά από στυλ παραθύρων και μια βασιλική διπλή μπροστινή πόρτα προσθέτουν στην εντυπωσιακή γοητεία.- Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει σε αυτό το υπέροχο αρχοντικό. Μια πινελιά χρυσού χρώματος προσθέτει στο πολυτελές φινίρισμα αυτού του απολαυστικού κουκλόσπιτου.

Κουκλόσπιτο Le Toy Van Palace

Τύποι παιχνιδιών:

  • Κούκλες και κουκλόσπιτα: Κούκλες και κουκλόσπιτα: Βυθίστε το παιδί σας σε έναν κόσμο φαντασίας με περίτεχνα σχεδιασμένες κούκλες και κουκλόσπιτα.

  • Παζλ και παιχνίδια: Διεγείρετε τη γνωστική ανάπτυξη μέσα από συναρπαστικά παζλ και παιχνίδια που προκαλούν και διασκεδάζουν.

  • Σετ παιχνιδιού: Σπρώξτε τη δημιουργικότητα με θεματικά σετ παιχνιδιού που μεταφέρουν τα μικρά παιδιά σε διαφορετικούς κόσμους, από πολύβουες φάρμες μέχρι μαγικά βασίλεια.

  • Εκπαιδευτικά παιχνίδια: Προωθήστε τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι με μια σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να εμπνέουν την περιέργεια και την εξερεύνηση.

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης τα παιχνίδια για μωρά και νήπια, παιχνίδια ρόλων και φαντασίας, αυτοκίνητα και γκαράζ, κάστρα, παιδικά έπιπλα, αγροκτήματα και ζώα, κουζίνες, κιβωτούς της Noa, πειρατές, τρόφιμα για παιχνίδι, καταστήματα και αγορές, διαστημικά παιχνίδια, πάγκους εργαλείων και τρένα.

Le Toy Van Vintage ξύλινο τηλέφωνο

Κουδούνισμα, κουδούνισμα! Ένα γοητευτικό vintage τηλέφωνο σε στυλ ρετρό που διαθέτει κουδούνι μέσα στο ακουστικό για διασκέδαση στο παιχνίδι ρόλων. Τα γραπτά ψηφία και ο ρεαλιστικός τροχός που περιστρέφεται ενθαρρύνουν την αναγνώριση των αριθμών.

Κατασκευασμένο από καουτσούκ και ξύλο, βαμμένο σε εικονικό κόκκινο χρώμα και τελειωμένο με μια πινελιά πολυτελούς χρυσού.

 

Le Toy Van Vintage ξύλινο τηλέφωνο

    Πλεονεκτήματα του Le Toy Van:

    1. Αναπτυξιακή ανάπτυξη: Τα παιχνίδια Le Toy Van είναι σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν διάφορες πτυχές της ανάπτυξης του παιδιού, συμπεριλαμβανομένων των γνωστικών, κοινωνικών και κινητικών δεξιοτήτων.

    2. Διαχρονική απήχηση: Η κλασική γοητεία των ξύλινων παιχνιδιών διασφαλίζει ότι παραμένουν επίκαιρα και αγαπητά, δημιουργώντας διαρκείς αναμνήσεις για το παιδί σας.

    3. Βιωσιμότητα: Με δέσμευση στην υπεύθυνη προμήθεια, η Le Toy Van προωθεί πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, καθιστώντας την μια συνειδητή επιλογή για γονείς με περιβαλλοντική συνείδηση.

    4. Ανθεκτικότητα: Η στιβαρή κατασκευή των παιχνιδιών Le Toy Van εξασφαλίζει ότι αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, καθιστώντας τα ιδανικά κειμήλια για να μεταβιβαστούν από γενιά σε γενιά.

    Le Toy Van TV246 Πειρατικό πλοίο Barbarossa

    Το κλασικό ξύλινο πειρατικό καράβι με μαύρο χρώμα και μοτίβο από νεκροκεφαλή και διασταυρωμένα σπαθιά στα υφασμάτινα πανιά. Αυτό το παραδοσιακό παιχνίδι έχει διασκεδαστικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως φωλιά κορακιού, "περπάτημα στη σανίδα", ξάρτια, κανόνι με ελατήριο και μπάλες κανονιού, άγκυρα που κουρδίζεται, καταπακτή στο κατάστρωμα, πηδάλιο, φιγούρα Μπαρμπαρόσα και πρύμνη που ανοίγει από πίσω για πρόσβαση. Ιδανική κλίμακα για χαρακτήρες της Budkins και οποιαδήποτε άλλη φιγούρα ύψους περίπου 10 εκατοστών. Οι φιγούρες πωλούνται χωριστά. Νικητής του βραβείου Right Start Toy Award.

    Le Toy Van TV246 Barbarossa πειρατικό πλοίο

    Συμπέρασμα: Το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για την αγορά των Toy Buddy:

    Το Le Toy Van, με την πλούσια ιστορία του, την αφοσίωση στην ποιότητα και την ποικιλία παιχνιδιών, αποτελεί φάρο στον κόσμο του παιχνιδιού. Επιλέγοντας τη Le Toy Van, δεν αγοράζετε απλώς παιχνίδια, αλλά επενδύετε σε ένα ταξίδι φαντασίας, δημιουργικότητας και ανάπτυξης για το παιδί σας. Εξερευνήστε τη μαγεία του Le Toy Van στο TOYBOX και δείτε το παιχνίδι του παιδιού σας να μετατρέπεται σε μια μαγευτική περιπέτεια!

    Αγοράστε την ιστορία
    Purchase options
    Select a purchase option to pre order this product
    Countdown header
    Countdown message


    DAYS
    :
    HRS
    :
    MINS
    :
    SECS