Πολιτική επιστροφής χρημάτων – TOYBOX
ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΊΑ!

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

ToyBox παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών χωρίς ικανοποίηση. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ικανοποίηση αρχίζει από τη στιγμή που παραδίδεται η παραγγελία σας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν (τα προϊόντα) εντός 14 ημερών, με δικά σας έξοδα, συνοδευόμενα από το τιμολόγιό σας.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στη διεύθυνση ToyBox με υπηρεσία Courier ή συστημένη επιστολή και πρέπει να φέρουν ασφάλεια. Αυτό είναι απαραίτητο σε περίπτωση που χαθούν ή καταστραφούν. Τα έξοδα αποστολής παραμένουν στην ευθύνη του πελάτη.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ικανοποίηση ισχύει για προϊόντα που επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και σε πλήρη λειτουργική κατάσταση (συσκευασία, αξεσουάρ, οδηγός χρήσης κ.λπ.). Οποιοδήποτε προϊόν που έχει υποστεί ζημιά ή δεν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία δεν θα γίνεται δεκτό και συνεπώς δεν θα επηρεαστεί η επιστροφή χρημάτων.

ToyBox έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες δοκιμές στο προϊόν για να επαληθεύσει ότι το εν λόγω προϊόν βρίσκεται σε καλή και λειτουργική κατάσταση. ToyBox χρειάζεται συνήθως 4-5 εργάσιμες ημέρες για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες δοκιμές σε ένα προϊόν. Εάν ένα προϊόν πρέπει να αποσταλεί πίσω στον κατασκευαστή για δοκιμές (όπως παιχνίδια με ηλεκτρονικά μέρη), τότε παρακαλούμε να επιτρέψετε έως και 60 ημέρες.
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS