ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΊΑ!
Exploring the Exciting World of Bruder Toys

Εξερευνώντας τον συναρπαστικό κόσμο των παιχνιδιών Bruder

Εξερευνώντας τον συναρπαστικό κόσμο των παιχνιδιών Bruder

Εξερευνώντας τον συναρπαστικό κόσμο των παιχνιδιών Bruder: Bruder: Αποκαλύπτοντας ένα βασίλειο ρεαλιστικής διασκέδασης και εκπαιδευτικής απόλαυσης

Είστε έτοιμοι να απογειώσετε το παιχνίδι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο; Μην κοιτάξετε παραπέρα από την TOYBOX, ο μοναδικός σας προορισμός για όλα τα διασκεδαστικά και ευφάνταστα πράγματα. Σήμερα, βουτάμε στο συναρπαστικό σύμπαν των παιχνιδιών Bruder, μια μάρκα που έχει κατακτήσει τις καρδιές και τη φαντασία παιδιών και γονέων.

Εισαγωγή στα παιχνίδια Bruder

Στον κόσμο των παιχνιδιών, όπου η δημιουργικότητα συναντά τη δεξιοτεχνία, μια εταιρεία ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την καινοτομία και τη φαντασία. Η Bruder, μια φημισμένη εταιρεία παιχνιδιών με έδρα τη Γερμανία, αιχμαλωτίζει τις καρδιές και τα μυαλά των παιδιών και των γονέων από την ίδρυσή της. Αυτό το περιεκτικό άρθρο διερευνά την ιστορία, τις αξίες, τα προϊόντα και τον αντίκτυπο της Bruder, ρίχνοντας φως σε αυτό που κάνει αυτή τη γερμανική εταιρεία παιχνιδιών ηγέτη στον κλάδο.

Ιστορία της Bruder

Η Bruder, που ιδρύθηκε το 1926 από τον Paul Bruder, ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στην πόλη Burgfarnbach της Γερμανίας. Αρχικά ειδικευόμενη σε μεταλλοτεχνίες και άλλες κατασκευές μικρής κλίμακας, η Bruder μόλις τη δεκαετία του 1950 μετατόπισε την εστίασή της στην παραγωγή πλαστικών παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Αυτή η στρατηγική κίνηση σηματοδότησε την αρχή της ανόδου της Bruder προς έναν παγκόσμιο παίκτη στη βιομηχανία παιχνιδιών.

Με την πάροδο των δεκαετιών, η Bruder παρέμεινε οικογενειακή επιχείρηση, μεταδίδοντας τη δέσμευσή της στη δεξιοτεχνία και την καινοτομία από γενιά σε γενιά. Σήμερα, η εταιρεία διοικείται από την τρίτη γενιά της οικογένειας Bruder, διατηρώντας μια ισχυρή σύνδεση με τις ρίζες της, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει τις σύγχρονες εξελίξεις στην κατασκευή και το σχεδιασμό.

Βασικές αξίες της Bruder

Η επιτυχία της Bruder μπορεί να αποδοθεί στην ακλόνητη δέσμευσή της σε ένα σύνολο βασικών αξιών που καθοδηγούν κάθε απόφαση και δράση της:

1. Ποιότητα και ανθεκτικότητα: Τα παιχνίδια της Bruder φημίζονται για την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους. Κατασκευασμένα με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, κάθε προϊόν υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να αντέξει τις κακουχίες του παιδικού παιχνιδιού.
2. Καινοτομία: Η Bruder προσπαθεί συνεχώς να διευρύνει τα όρια της καινοτομίας στο σχεδιασμό παιχνιδιών. Η εταιρεία επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη για τη δημιουργία παιχνιδιών που δεν είναι μόνο διασκεδαστικά αλλά και εκπαιδευτικά, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να εξερευνούν και να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι.
3. Ρεαλισμός: Ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά της Bruder είναι η δέσμευσή της στον ρεαλισμό. Η εταιρεία παράγει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών που αναπαράγουν οχήματα και μηχανήματα της πραγματικής ζωής, παρέχοντας στα παιδιά μια συναρπαστική και αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού.

Σειρά προϊόντων της Bruder

Η σειρά προϊόντων της Bruder καλύπτει μια ποικιλία παιχνιδιών, με ιδιαίτερη έμφαση στα οχήματα και τα μηχανήματα έργων. Ορισμένες από τις αξιοσημείωτες κατηγορίες περιλαμβάνουν:

1. Οχήματα κατασκευών: Η Bruder προσφέρει μια εκτεταμένη συλλογή κατασκευαστικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκσκαφέων, μπουλντόζες, γερανούς και φορτηγά ανατρεπόμενα. Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτοντας λειτουργικά μέρη και ρεαλιστικές κινήσεις.

2. Φορτηγά και οχήματα μεταφοράς: Από πυροσβεστικά οχήματα έως απορριμματοφόρα, η Bruder παράγει μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων μεταφοράς που αντικατοπτρίζουν τα αντίστοιχα οχήματα του πραγματικού κόσμου. Αυτά τα παιχνίδια όχι μόνο διασκεδάζουν αλλά και εκπαιδεύουν τα παιδιά σχετικά με τις λειτουργίες και τους ρόλους των διαφόρων οχημάτων στην κοινωνία.

3. Γεωργικά μηχανήματα: Αναγνωρίζοντας τη σημασία της γεωργίας, η Bruder διαθέτει μια σειρά παιχνιδιών με θέμα τη γεωργία, όπως τρακτέρ, ρυμουλκούμενα και θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Αυτά τα παιχνίδια παρέχουν μια μοναδική εικόνα του κόσμου της γεωργίας και της αγροτικής ζωής.

4. Οχήματα έκτακτης ανάγκης: Η σειρά οχημάτων έκτακτης ανάγκης της Bruder, όπως αστυνομικά αυτοκίνητα και ασθενοφόρα, επιτρέπει στα παιδιά να συμμετέχουν σε ευφάνταστα σενάρια παιχνιδιού ρόλων. Τα ρεαλιστικά χαρακτηριστικά και η προσοχή στη λεπτομέρεια ενισχύουν την εμπειρία του παιχνιδιού.

Επίδραση στην ανάπτυξη του παιδιού

Τα παιχνίδια της Bruder ξεπερνούν την απλή ψυχαγωγία- παίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού. Ο ρεαλιστικός χαρακτήρας των παιχνιδιών ενθαρρύνει το ευφάνταστο παιχνίδι, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και τις γνωστικές δεξιότητες. Επιπλέον, η εκπαιδευτική πτυχή των παιχνιδιών βοηθά τα παιδιά να μάθουν για τα διάφορα οχήματα, τις λειτουργίες τους και τον κόσμο γύρω τους με έναν ελκυστικό και διαδραστικό τρόπο.

Περιβαλλοντική ευθύνη

Τα τελευταία χρόνια, η Bruder έχει επιδείξει δέσμευση για περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Η εταιρεία έχει λάβει μέτρα για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, ενσωματώνοντας βιώσιμα υλικά στα προϊόντα της και υιοθετώντας φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές κατασκευής. Η δέσμευση αυτή ευθυγραμμίζεται με την αυξανόμενη παγκόσμια ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία των βιώσιμων και υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών.

Παγκόσμια παρουσία και αναγνώριση

Η δέσμευση της Bruder για ποιότητα και καινοτομία έχει οδηγήσει σε παγκόσμια παρουσία, με τα παιχνίδια της να διανέμονται και να εκτιμώνται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει λάβει διακρίσεις και βραβεία για τη συμβολή της στη βιομηχανία παιχνιδιών, εδραιώνοντας τη φήμη της ως κορυφαίου παίκτη στην αγορά.
Στον κόσμο των παιχνιδιών, η Bruder αποτελεί απόδειξη της διαρκούς δύναμης της δεξιοτεχνίας, της καινοτομίας και της δέσμευσης στην ποιότητα. Η γερμανική εταιρεία παιχνιδιών έχει χαράξει μια θέση για τον εαυτό της παράγοντας παιχνίδια που όχι μόνο ψυχαγωγούν αλλά και εκπαιδεύουν και εμπνέουν. Καθώς η Bruder συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στο μεταβαλλόμενο τοπίο της βιομηχανίας παιχνιδιών, η κληρονομιά της ως πρωτοπόρος στα ρεαλιστικά και ανθεκτικά παιχνίδια είναι πιθανό να διαρκέσει για τις επόμενες γενιές.

Η διαφορά της Bruder

Στο TOYBOX, πιστεύουμε ότι επιμελούμαστε μόνο το καλύτερο για τους πελάτες μας, και τα παιχνίδια Bruder δεν αποτελούν εξαίρεση. Τι κάνει την Bruder να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα; Είναι η απαράμιλλη ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνεται σε κάθε παιχνίδι που δημιουργούν. Γνωστά για τα ρεαλιστικά τους σχέδια και την ανθεκτικότητά τους, τα παιχνίδια της Bruder είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν ακόμα και στο πιο περιπετειώδες παιχνίδι.

Απελευθερωμένη φαντασία

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών Bruder είναι η ικανότητά τους να πυροδοτούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών. Είτε πρόκειται για την αναπαράσταση ενός εργοταξίου με τα κατασκευαστικά οχήματα Bruder είτε για την έναρξη μιας περιπέτειας σε ένα αγρόκτημα με τα παιχνίδια Bruder Farm Toys, αυτά τα παιχνίδια παρέχουν έναν καμβά για ατελείωτες δυνατότητες αφήγησης ιστοριών και παιχνιδιού ρόλων. Παρακολουθήστε τη φαντασία του παιδιού σας να ζωντανεύει, κατασκευάζοντας ιστορίες και σενάρια που είναι τόσο διαφορετικά όσο και τα ίδια τα παιχνίδια.

Εκπαιδευτική αξία

Παιχνίδι σε TOYBOX δεν είναι μόνο διασκέδαση - είναι και μάθηση! Τα παιχνίδια της Bruder προσφέρουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, διδάσκοντας στα παιδιά τον κόσμο γύρω τους με διαδραστικό και ελκυστικό τρόπο. Από την κατανόηση της μηχανικής ενός φορτηγού μέχρι την εκμάθηση διαφόρων αγροτικών ζώων, τα παιχνίδια της Bruder συνδυάζουν άψογα την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση.

Ποιότητα που διαρκεί

Γονείς, κατανοούμε τη σημασία της επένδυσης σε παιχνίδια που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Τα παιχνίδια της Bruder είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την ακρίβεια και την ανθεκτικότητα, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να αντέξουν τις δυσκολίες του καθημερινού παιχνιδιού. Πείτε αντίο στα σαθρά παιχνίδια που σπάνε μετά από λίγες χρήσεις - με την Bruder, επενδύετε σε παιχνίδια που είναι τόσο ανθεκτικά όσο και η αίσθηση περιπέτειας του παιδιού σας.

Ένα παιχνίδι για κάθε ενδιαφέρον

Η μεγάλη γκάμα παιχνιδιών της Bruder σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για κάθε παιδικό ενδιαφέρον. Είτε το μικρό σας ονειρεύεται να γίνει οικοδόμος, αγρότης ή οδηγός φορτηγού, η Bruder το καλύπτει. Από ρεαλιστικά αντίγραφα μηχανημάτων έργων μέχρι περίτεχνα σχεδιασμένα αγροτικά ζώα, TOYBOX έχει το παιχνίδι της Bruder για να τροφοδοτήσει κάθε πάθος.

Αν ψάχνετε για ανθεκτικά, ρεαλιστικά και ατελείωτα διασκεδαστικά παιχνίδια, τότε μην κοιτάξετε παραπέρα από τα παιχνίδια μας Top 10 παιχνίδια Bruder. Η Bruder υπήρξε πρωτοπόρος στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, ευφάνταστων παιχνιδιών που πυροδοτούν τη δημιουργικότητα και την περιπέτεια στα νεαρά μυαλά. Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τα καλύτερα από τα καλύτερα, καθώς αποκαλύπτουμε τις κορυφαίες επιλογές που υπόσχονται ώρες χαράς και ενθουσιασμού.

Top 10 Παιχνίδια Bruder - Απελευθερώστε την περιπέτεια με TOYBOX!

1. Bruder Mack Granite Dump Truck

Ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση με το πανίσχυρο φορτηγό Mack Granite Dump Truck! Αυτό το πιστό αντίγραφο είναι ιδανικό για τους μικρούς λάτρεις των κατασκευών. Με ανακλινόμενο κρεβάτι και λειτουργικές πόρτες, αυτό το φορτηγό της Bruder είναι έτοιμο να μεταφέρει και να ξεφορτώσει φορτία διασκέδασης.

Bruder Mack Granite Dump Truck

Το φορτηγό MACK Granite Halfpipe Tip-Up Truck είναι ένας ιδιαίτερα ελκυστικός συνδυασμός μιας μεγάλης γούρνας ανατροπής μισού σωλήνα και μιας μερικώς διακοσμημένης με χρώμιο καμπίνας οδηγού. Εκτός από τις ανοιγόμενες πόρτες, η καμπίνα του οδηγού ξεχωρίζει από τις πολυάριθμες λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν ένα ανοιγόμενο καπό κινητήρα και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, ενώ η μεγάλη ανατρεπόμενη γούρνα συνδυάζει την εξαιρετική ευκολία λειτουργίας με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Το ειδικό σχήμα μισού σωλήνα εξασφαλίζει ότι το φορτωμένο φορτίο θα τοποθετηθεί αυτόματα στο κέντρο, γεγονός που είναι εξαιρετικά επωφελές κατά την οδήγηση και καθιστά την εκφόρτωση όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Ο επεκτεινόμενος κύλινδρος 3 βαθμίδων της γούρνας ανατροπής και η πίσω πόρτα μπορούν να κλειδώσουν σε διαφορετικά επίπεδα για να επιτρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες καταστάσεις παιχνιδιού. Για να γίνουν τα σενάρια παιχνιδιού των παιδιών ακόμη πιο ρεαλιστικά, η BRUDER προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φιγούρες παιχνιδιών που συμπληρώνουν τέλεια το φορτηγό MACK Granite Halfpipe Tip-Up Truck.

2. Θεριζοαλωνιστική μηχανή Bruder Claas Lexion

Συγκομίστε τη διασκέδαση με τη θεριζοαλωνιστική μηχανή Bruder Claas Lexion. Αυτό το περίτεχνα λεπτομερές παιχνίδι αναπαράγει το πραγματικό, με περιστρεφόμενη κεφαλή κοπής και ρυθμιζόμενο σωλήνα σιτηρών. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τους επίδοξους αγρότες και τα περίεργα μυαλά.

Θεριζοαλωνιστική μηχανή Bruder Claas Lexion

Η θεριζοαλωνιστική μηχανή Claas Lexion 780 Terra Trac της BRUDER Spielwarenείναι πολύ πιστή στη λεπτομέρεια. Ο μεγάλος αριθμός λειτουργιών, το μέγεθος και η κατασκευή του είναι επίσης εκπληκτικά. Οι ερπύστριες είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτες. TERRA TRAC μια καινοτόμος εξέλιξη της εταιρείας Claas. Τα σημερινά μηχανήματα συγκομιδής μεγατόνων είναι τόσο ισχυρά και βαριά που απαιτούνται αυτές οι καινοτόμες εξελίξεις για την κατανομή της πίεσης και την καλή φροντίδα του εδάφους. Αυτό αυξάνει επίσης την αποδοτικότητα κατά τη συγκομιδή, επειδή η αντίσταση μειώνεται και η ολίσθηση είναι λιγότερο συχνή.

Η BRUDER είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που φέρνει στην αγορά ένα πλήρως λειτουργικό μοντέλο ερπυστριοφόρου TERRA TRAC με ανθεκτικούς ιμάντες σε κλίμακα 1:16. Το εύχρηστο τιμόνι διευκολύνει τα μικρά χεράκια να χειριστούν το μεγάλο μοντέλο. Η μονάδα κοπής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εκτός δρόμου και διαθέτει αυτόματο έλεγχο στάθμης. Αφού ολοκληρωθεί η εργασία, μπορεί να αναρτηθεί από τη ζεύξη έλξης της θεριζοαλωνιστικής μηχανής με τη χρήση καρότσας της μονάδας κοπής. Το καρούλι που κινείται με κίνηση τριβής και η γεμιζόμενη δεξαμενή σιτηρών που αδειάζει μέσω του σωλήνα αποστράγγισης μέσω χειροκίνητης κίνησης ατράκτου είναι άλλα ειδικά χαρακτηριστικά που μπορούν να παίξουν. Επομένως, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε όταν παίζετε τις διαδικασίες εργασίας μιας πραγματικής θεριζοαλωνιστικής μηχανής. Η ανοιγόμενη πόρτα και η καμπίνα του οδηγού ταιριάζουν απόλυτα με τη φιγούρα bworld (δεν παρέχεται), ενώ τα πολυάριθμα πτερύγια και οι πιθανές ρυθμίσεις ολοκληρώνουν τη διασκέδαση.

3. Πυροσβεστικό όχημα Bruder MAN TGA με αντλία νερού

Κρούστε τον κώδωνα του κινδύνου και τρέξτε προς τη διάσωση με το πυροσβεστικό όχημα Bruder MAN TGA. Εξοπλισμένο με πλήρως λειτουργική αντλία νερού, επεκτεινόμενη σκάλα και ρεαλιστικά φωτεινά και ηχητικά εφέ, αυτό το παιχνίδι θα αναζωπυρώσει τον ήρωα μέσα σε κάθε παιδί.

 

Bruder MAN TGA Πυροσβεστικό όχημα με αντλία νερού

Κάποιος να καλέσει την Πυροσβεστική, φωτιά φωτιά φωτιά. Φωνάξτε το Πυροσβεστικό όχημα Pro Series Utility Vehicle Scania R-Series Fire Engine, με κινητό παρμπρίζ, πλήρως λειτουργικό τιμόνι και μονάδα φωτισμού και ήχων που είναι φτιαγμένη ακριβώς για ρεαλιστικό παιχνίδι. Ξετυλίξτε τον εύκαμπτο σωλήνα για να σβήσετε τη φωτιά, ενεργοποιήστε την αντλία νερού και σηκώστε τη σκάλα στα 1200 mm. Συμβατό με τη σειρά Bruder bworld, ώστε να μπορείτε πραγματικά να ζωντανέψετε το όχημά σας με οδηγό και συνοδό. Κατασκευασμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές, όπως αναμένεται από όλα τα παιχνίδια της Bruder.

4. Bruder Jeep Cross Country Racer

Για τους λάτρεις της συγκίνησης, το Bruder Jeep Cross Country Racer είναι η απόλυτη επιλογή. Με τον στιβαρό σχεδιασμό και τα λεπτομερή χαρακτηριστικά του, αυτό το εκτός δρόμου όχημα είναι έτοιμο να κατακτήσει κάθε φανταστικό έδαφος.

Bruder Jeep Cross Country RacerΟι αγώνες λάσπης είναι ένα δημοφιλές χόμπι στις ΗΠΑ. Τα οχήματα εκτός δρόμου είναι εφοδιασμένα με εντυπωσιακά, μεγάλης κλίμακας ελαστικά. Για την προστασία των οδηγών τοποθετείται μια τεράστια αντιστρεπτική μπάρα και το παρμπρίζ αντικαθίσταται από μια προστατευτική ασπίδα. Σε ένα τελευταίο στάδιο, ο κινητήρας και το πλαίσιο ανακατασκευάζονται για να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό λάσπης! Οι συναρπαστικοί αγώνες εκτός δρόμου είναι εγγυημένοι, αν και δεν πρέπει να φοβάστε να λερωθείτε. Το ενεργό παιχνίδι στον κήπο είναι ο προοριζόμενος σκοπός αυτού του αντικειμένου.

Η περιπέτεια σας περιμένει σε κάθε στροφή!

5. Μίνι εκσκαφέας Bruder Cat® με εργάτη

Bruder Claas Lexion θεριζοαλωνιστική μηχανήΟ μίνι εκσκαφέας Cat® δεν είναι πραγματικά μίνι, αλλά ένας πραγματικός γίγαντας στην κατηγορία του. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, αισθάνεται πιο άνετα σε περιορισμένους χώρους. Ο βραχίονας του εκσκαφέα μπορεί επίσης να περιστραφεί προς το πλάι, γεγονός που τον καθιστά απαραίτητο για τη διαμόρφωση του τοπίου και την κηπουρική, καθώς και για γενικές οικοδομικές εργασίες, όπου το όχημα μετακινεί αποτελεσματικά μικρές ποσότητες χώματος κάθε φορά. Χάρη στο ερπυστριοφόρο σασί του, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει δύσκολα εδάφη. Η λεπίδα του πλαισίου προσδίδει στο όχημα μεγαλύτερη σταθερότητα σε σαθρό έδαφος, καθιστώντας το κατάλληλο για απλές εργασίες ισοπέδωσης.

6. Φορτηγό απορριμματοφόρων Bruder MAN TGA

Διδάξτε στα παιδιά τη σημασία της καθαριότητας και της υπευθυνότητας με το απορριμματοφόρο Bruder Roadmax. Αυτό το ζωντανό και ανθεκτικό παιχνίδι επιτρέπει στα παιδιά να συμμετέχουν σε ευφάνταστο παιχνίδι, ενώ παράλληλα μαθαίνουν για τον ουσιαστικό ρόλο της διάθεσης των απορριμμάτων.

Bruder MAN TGA απορριμματοφόρο

Η ανακλινόμενη καμπίνα του απορριμματοφόρου οχήματος MAN δίνει πρόσβαση στο μπλοκ του κινητήρα. Οι καθρέφτες της καμπίνας αναδιπλώνονται προς τα μέσα και προς τα έξω. Ένας πλήρως λειτουργικός ανατρεπόμενος μηχανισμός με ανύψωση κάδων επιτρέπει το άδειασμα των μικρών, χρωματιστών κάδων. Ο κάδος απορριμμάτων μπορεί να ανασηκωθεί και διαθέτει μοχλό για τη μετακίνηση των απορριμμάτων. Αδειάστε τον κάδο απορριμμάτων χρησιμοποιώντας την ανοιγόμενη πίσω πόρτα. Τα ελαστικά με πέλμα ολοκληρώνουν το προϊόν. Το απορριμματοφόρο όχημα MAN TGA μπορεί να εμπλουτιστεί με το σετ κάδων απορριμμάτων (τρεις μικροί "χρωματιστοί", ένας μεγάλος "γκρι" κάδος).

7. Τρακτέρ Bruder John Deere 9620RX

Καθώς οι απαιτήσεις στις σύγχρονες γεωργικές εκμεταλλεύσεις αυξάνονται διαρκώς, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό στις μέρες μας να αυξάνετε την απόδοση του μηχανήματός σας. Το 9620RX είναι το ισχυρότερο και μεγαλύτερο ερπυστριοφόρο τρακτέρ της John Deere. Χάρη στην απόδοση του κινητήρα που φτάνει τους 670 ίππους και τις τέσσερις ερπυστριοφόρες μηχανές του, που του παρέχουν εκπληκτική ελκτική δύναμη και ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή προστασία του εδάφους, αυτό το όχημα είναι ο ιδανικός συνεργάτης όταν απαιτούνται βαριές έλξεις με χρήση εξαρτημάτων, όπως συνδυασμοί εκρίζωσης, αρότρου και ράβδωσης.

Τρακτέρ Bruder John Deere 9620RX

Αυτό το εντυπωσιακό τρακτέρ με τη μοναδική προσοχή στη λεπτομέρεια διατίθεται τώρα και στη σειρά BRUDER σε κλίμακα 1:16. Ακριβώς όπως το πραγματικό, το μοντέλο διαθέτει την πρόσφατα αναπτυχθείσα κίνηση ερπυστριοφόρου καθώς και το εκτός δρόμου αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης. Η καμπίνα διαθέτει μία ανοιγόμενη πόρτα και το εντυπωσιακό καπό μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί προς τα πάνω για να αναδειχθεί ο τεράστιος κινητήρας. Πολλά εξαρτήματα από τη γεωργική γκάμα της BRUDER είναι κατάλληλα για τον συρόμενο σύνδεσμο με ρυθμιζόμενο καθ' ύψος ανυψωτικό μηχανισμό.

Είναι μια φανταστική προσθήκη σε κάθε γεωργικό παιγνίδι.

8. Φορτηγό μίξερ τσιμέντου Bruder MAN TGS

Ανακατέψτε τη διασκέδαση με το φορτηγό μίξερ τσιμέντου Bruder MAN TGS. Αυτό το ρεαλιστικό παιχνίδι διαθέτει ένα περιστρεφόμενο τύμπανο ανάμιξης και πτυσσόμενους καθρέφτες, παρέχοντας μια πρακτική εμπειρία για τα μικρά παιδιά που ενδιαφέρονται για τις κατασκευές και την οικοδόμηση.

Το MAN TGS είναι το τέλειο όχημα γενικής χρήσης για εργοτάξια, αποστολές μεγάλων αποστάσεων και τοπικές διανομές. Χάρη στην ανθεκτική σχεδίαση, που διαθέτει ισχυρούς κινητήρες και παρέχει ένα ωφέλιμο φορτίο άνω του μέσου όρου, αυτό το φορτηγό είναι το πρωτότυπο του συχνά περιγραφόμενου "οχήματος παντός τύπου" με πολλές καινοτομίες στο εσωτερικό του. Το μοντέλο της Bruder για το φορτηγό μίξερ MAN TGS σε κλίμακα 1:16 είναι ένας συνδυασμός της νέας καμπίνας MAN και του ανασχεδιασμένου αμαξώματος του φορτηγού μίξερ. Η δίχρωμη καμπίνα διαθέτει πόρτες που μπορούν να ανοίξουν για να παρέχει και στη φιγούρα bworld έναν σύγχρονο χώρο εργασίας.

Bruder MAN TGS Φορτηγό μίξερ τσιμέντου

Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με διεπαφή για την εγκατάσταση της προαιρετικής μονάδας φωτισμού και ήχου (αρ. είδους 02801 + 02802). Περιστρέψτε το τύμπανο του αναμικτήρα του φορτηγού χρησιμοποιώντας έναν χειροκίνητο μοχλό που είναι εγκατεστημένος στη δεξαμενή νερού. Το τύμπανο διαθέτει έναν σπειροειδή μεταφορέα και έναν αναμικτήρα και, ακριβώς όπως το πρωτότυπο, το τύμπανο αδειάζει αντιστρέφοντας την κατεύθυνση περιστροφής του. Η σπείρα στο εσωτερικό του τυμπάνου παραδίδει το φορτίο στον αγωγό απόρριψης στο πίσω μέρος. Περιλαμβάνει δύο βυσματούμενους αγωγούς αποστράγγισης. Μια φιγούρα bworld μπορεί να ελέγχει τις λειτουργίες του αναμικτήρα ανεβαίνοντας στις προσαρτημένες σκάλες.

9. Φορτηγό χαμηλού φορτωτή Bruder Scania R-Series με μπουλντόζα Cat

Ποιότητα κορυφαίας ποιότητας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια - αυτό είναι το σύνθημα της σειράς SCANIA R. Η λειτουργικότητα, το φινίρισμα και ο σχεδιασμός αυτής της καμπίνας οδηγού μιλούν από μόνα τους. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το όχημα γίνεται το κύριο χαρακτηριστικό των φορτηγών της σειράς BRUDER Profi. Η καμπίνα οδηγού - κατασκευασμένη, ως συνήθως, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτει παρμπρίζ από άθραυστο πολυκαρβονικό.

Φορτηγό χαμηλού φορτωτή Bruder Scania R-Series με μπουλντόζα Cat

Οι καθρέφτες των φορτηγών SCANIA μπορούν να αναδιπλωθούν και οι πόρτες να ανοίξουν. Το ρυμουλκούμενο χαμηλού φορτίου διαθέτει πλήρως λειτουργικό συμπλέκτη πέμπτου τροχού και πτυσσόμενα πόδια στήριξης που εξασφαλίζουν σταθερότητα. Οι ράμπες φόρτωσης μπορούν να αναδιπλωθούν προς τα κάτω και η διάταξη ασφάλισης του οχήματος για την ασφάλιση του φορτωμένου οχήματος μπορεί να ρυθμιστεί. Η λεπίδα αρότρου της μπουλντόζας CATERPILLAR γέρνει και ανασηκώνεται προς τα πάνω και προς τα κάτω και μπορεί να κλειδωθεί. Η τσουγκράνα χαλάρωσης μπορεί επίσης να χαμηλώσει. Η μπουλντόζα CATERPILLAR χρησιμοποιεί ερπυστριοφόρα ερπύστρια για εύκολη μετακίνηση.

10. Bruder Mack Granite Liebherr Φορτηγό γερανός

Το εντυπωσιακό γερανοφόρο φορτηγό Liebherr δεσπόζει κυριολεκτικά πάνω από τη γκάμα των οχημάτων κοινής ωφέλειας της Bruder. Με τα ξεχωριστά ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα πόδια στήριξης της κλίνης του οχήματος επιτυγχάνεται υψηλό επίπεδο σταθερότητας ώστε να μην ανατρέπεται το γερανοφόρο φορτηγό με γερανό με τα ξεχωριστά ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα πόδια στήριξης της κλίνης του οχήματος. Για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εγκατεστημένο αντίβαρο, όπως ακριβώς και σε έναν αυθεντικό γερανό. Για να διασφαλιστεί ότι είναι αρκετά βαρύ, μπορεί να γεμίσει με άμμο. Ένα πρόσφατα εξελιγμένο συρματόσχοινο με διάταξη ασφάλισης και προστασία από υπερφόρτωση καθιστά πολύ εύκολη τη σύλληψη με το γάντζο του γερανού, ακόμη και κατά την ανύψωση και την καθέλκυση μεγάλων εξαρτημάτων. Η αγάπη μας για τη λεπτομέρεια επεκτείνεται και στην καμπίνα του χειριστή του γερανού. Ακριβώς όπως το πρωτότυπο, διαθέτει πλαίσιο προστασίας πάνελ και συρόμενη πόρτα που ανοίγει. Μια ενσωματωμένη θήκη εργαλείων στην πλατφόρμα ολοκληρώνει τις πολλές λειτουργίες του γερανού. Η καμπίνα του Mack είναι εξίσου εντυπωσιακή. Με τα πολλά χρωμιωμένα μέρη και το μεγάλο καπό της, ενσαρκώνει τον αμερικανικό τρόπο ζωής.

Φορτηγό γερανού Bruder Mack Granite Liebherr

Ύψος πάνω από 4 πόδια - Οι μικροί μας πελάτες θα εντυπωσιαστούν ιδιαίτερα επειδή όταν ο βραχίονας του γερανού βρίσκεται σε πλήρες ύψος με το πρόσθετο εξάρτημα, έχει ύψος πάνω από 4 πόδια και θα ξεπεράσει μερικούς από τους μικρούς κατασκευαστές.

Φορτηγό γερανού Bruder Mack Granite Liebherr

Αυτά τα Top 10 παιχνίδια Bruder δεν είναι απλά παιχνίδια- είναι πύλες στη φαντασία, στη μάθηση και σε ατελείωτες περιπέτειες. Επισκεφθείτε το TOYBOX σήμερα για να φέρετε στο σπίτι αυτά τα συναρπαστικά και ανθεκτικά παιχνίδια που θα εμπνεύσουν τη δημιουργικότητα και θα αιχμαλωτίσουν τις καρδιές των παιδιών. Η χαρά του παιχνιδιού σας περιμένει!

Ελάτε στο TOYBOX Διασκέδαση

Είστε έτοιμοι να φέρετε τον ενθουσιασμό των παιχνιδιών Bruder στο σπίτι σας; Επισκεφθείτε το TOYBOX και εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών Bruder που υπόσχονται να δώσουν μια νέα διάσταση στο παιχνίδι. Το φιλικό προσωπικό μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει στις επιλογές, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το τέλειο παιχνίδι Bruder που θα φωτίσει τα μάτια του παιδιού σας με χαρά.

Στον κόσμο των παιχνιδιών, η Bruder ξεχωρίζει ως μια μάρκα που συνδυάζει άψογα την ποιότητα, τη φαντασία και την εκπαίδευση. Στο TOYBOX, είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε το καλύτερο από τα καλύτερα. Ελάτε και αφήστε την περιπέτεια να ξεκινήσει!

Αγοράστε την ιστορία
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS