LEGO Building Blocks and Playsets - Endless Hours of Fun | TOYBOX
ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΊΑ!
LEGO Building Blocks and Playsets - TOYBOX

Οικοδομικά τουβλάκια και παιγνίδια LEGO

Οικοδομικά τουβλάκια και παιγνίδια LEGO

Χτίστε ατελείωτες δυνατότητες με τα τουβλάκια και τα παιχνίδια LEGO

LEGO τα τουβλάκια και τα παιγνίδια LEGO δεν είναι πλέον μόνο για τα παιδιά. Έχουν γίνει δημοφιλή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ως ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσει κανείς τον ελεύθερο χρόνο του. Τα τουβλάκια LEGO βοηθούν στην τόνωση της φαντασίας και της δημιουργικότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατασκευάσετε σχεδόν τα πάντα. Τα κιτ LEGO συνοδεύονται από οδηγίες και όλα τα κομμάτια που χρειάζονται για την κατασκευή ενός συγκεκριμένου μοντέλου, ενώ τα playsets LEGO περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία ενός κόσμου μινιατούρας. Ανεξάρτητα από το πώς χρησιμοποιούνται, τα τουβλάκια LEGO προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Η ιστορία της LEGO

Αν έχετε πατήσει ποτέ πάνω σε ένα τουβλάκι LEGO μέσα στη νύχτα, ξέρετε ότι πρόκειται για ανθεκτικά μικρά πράγματα. Γνωρίζατε όμως ότι τα τουβλάκια LEGO βασίζονται στην πραγματικότητα σε μια τεχνική κατασκευής αιώνων; Είναι αλήθεια! Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε την ιστορία της LEGO και πώς έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο.

Ο πρώτος πρόδρομος του σύγχρονου τούβλου LEGO εφευρέθηκε στην αρχαία Αίγυπτο γύρω στο 2.500 π.Χ. Αυτά τα λεγόμενα "ιερογλυφικά τούβλα" χρησιμοποιούνταν από αρχιτέκτονες και γραφείς για τη δημιουργία ναών, τάφων και άλλων κατασκευών. Τα ιερογλυφικά τούβλα συνέχισαν να χρησιμοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και της μεσαιωνικής Ευρώπης - αν και μέχρι τότε, κατασκευάζονταν από ξύλο ή πέτρα αντί για πηλό του Νείλου.

Το 1934, ο Δανός ξυλουργός Ole Kirk Christiansen άρχισε να κατασκευάζει ξύλινα παιχνίδια στο εργαστήριό του. Ονόμασε την εταιρεία του LEGO, με βάση τις δανικές λέξεις "leg godt", που σημαίνουν "παίζω καλά". Το 1947, η LEGO άρχισε να παράγει πλαστικά παιχνίδια, τα οποία έγιναν γρήγορα δημοφιλή. Μόλις το 1949 η LEGO άρχισε να παράγει τα μπλοκ που μπλέκονται μεταξύ τους και τα οποία γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα

Τα τουβλάκια LEGO απογειώθηκαν πραγματικά το 1958 με την παρουσίαση του συστήματος LEGO System of Play. Αυτό το σύστημα επέτρεψε στα παιδιά (και στους ενήλικες!) να χτίζουν πολύπλοκες κατασκευές με τουβλάκια LEGO. Το 1978, η LEGO κυκλοφόρησε την πρώτη της μίνι φιγούρα -μια μικρή πλαστική φιγούρα με κινητά χέρια και πόδια- η οποία έδωσε μια εντελώς νέα διάσταση στο παιχνίδι LEGO. Σήμερα, κυκλοφορούν πάνω από 4 δισεκατομμύρια μίνι φιγούρες!

Θέματα LEGO

Κάθε θαυμαστής της LEGO έχει το αγαπημένο του θέμα LEGO. Τα θέματα είναι ομάδες παρόμοιων σετ που επικεντρώνονται γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως ο Πόλεμος των Άστρων, ο Χάρι Πότερ, η Αρχιτεκτονική ή πολλά άλλα. Με άλλα λόγια, τα θέματα LEGO είναι ουσιαστικά σειρές προϊόντων LEGO. Αλλά πόσα θέματα LEGO είναι διαθέσιμα για συλλογή;

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 42 διαθέσιμα θέματα LEGO σε παραγωγή από το 2022. Στο παρελθόν υπήρξαν άλλα 109 θέματα LEGO, τα οποία έχουν ήδη καταργηθεί. Φυσικά, ο αριθμός αυτός αλλάζει συχνά, καθώς ο Όμιλος LEGO συνεχίζει να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων του και να εξερευνά νέα κοινά για να τα εντάξει στην οικογένεια LEGO, δημιουργώντας νέα και συναρπαστικά θέματα.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε ποια είναι αυτά τα διαθέσιμα θέματα, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Αρχιτεκτονική LEGO

Εξερευνήστε τον κόσμο χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας. Τα σετ LEGO® Architecture δίνουν στους κατασκευαστές την ευκαιρία να αναπαραστήσουν εντυπωσιακά ορόσημα, εμβληματικούς ορίζοντες πόλεων και διάσημα ιστορικά κτίρια. Αυτά τα εντυπωσιακά σετ είναι ένα υπέροχο δώρο για όποιον ενδιαφέρεται για τα ταξίδια, την ιστορία και τον σχεδιασμό.

Τα LEGO EGO® Architecture είναι μια απολαυστική σειρά από μοντέλα κατασκευών που αποτυπώνουν με υπέροχο τρόπο τις αυθεντικές λεπτομέρειες εμβληματικών κτιρίων από όλο τον κόσμο. Είτε παρουσιάζουν έναν μεγαλοπρεπή ορίζοντα πόλης είτε επικεντρώνονται σε ένα διάσημο ορόσημο, κάθε σετ προσφέρει ένα καθηλωτικό έργο κατασκευής που θα σας βοηθήσει να διώξετε με κλικ το άγχος σας και να δημιουργήσετε ένα κομψό εκθεσιακό κομμάτι που θα αναδείξει κάθε σπίτι.

LEGO Batman

Η νύχτα έχει πέσει στην Gotham City™ και οι απανταχού οικοδόμοι είναι έτοιμοι για σετ Batman. Μπορούν να πολεμήσουν ενάντια στους κακούς με τον αγαπημένο τους Σκοτεινό Ιππότη.

LEGO BOOST

Το LEGO® BOOST επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργούν μοντέλα με κινητήρες και αισθητήρες και στη συνέχεια να ζωντανεύουν τις δημιουργίες τους μέσω απλών εντολών κωδικοποίησης με εικονίδια. Η δωρεάν εφαρμογή LEGO BOOST για tablet περιλαμβάνει εύκολες οδηγίες κατασκευής βήμα προς βήμα για τη δημιουργία και τον προγραμματισμό πολυλειτουργικών μοντέλων.

LEGO BrickHeadz

Τα LEGO® BrickHeadz™ είναι συλλεκτικές φιγούρες που μπορείτε να κατασκευάσετε και να εκθέσετε για να δώσετε προσωπικότητα στο σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο. Αυτές οι φιγούρες από τούβλα διαθέτουν αξιολάτρευτα ζώα, καρτούν, αγαπημένους χαρακτήρες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου και ειδικά κομμάτια με θέμα τις γιορτές.

Σκίτσα από τούβλα LEGO Brick™

Δημιουργήστε τα δικά σας κατασκευάσιμα έργα τέχνης με τα σετ LEGO® Brick Sketches™ που μπορείτε να εκθέσετε. Με τρισδιάστατες απεικονίσεις εμβληματικών χαρακτήρων, αυτά τα έργα τέχνης LEGO® θα φέρουν διασκέδαση και χρώμα σε κάθε παιδικό δωμάτιο.

LEGO City

Μια πολυσύχναστη σκηνή του μετρό με τα σετ LEGO® City γεμάτα ρεαλιστικά οχήματα, κτίρια και μια ποικιλία από διασκεδαστικούς χαρακτήρες. Οι μικροί κατασκευαστές μπορούν να κατασκευάσουν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η αστυνομία και η πυροσβεστική, τρένα, εμπορικά κέντρα και πολλά άλλα. Διεγείρετε τη δημιουργικότητα του παιδιού σας για να χτίσει τη δική του μοναδική πόλη.

LEGO Classic

Αναπτύξτε τη δημιουργικότητα των παιδιών με το LEGO® Classic. Τα σετ περιέχουν ιδέες για να τα βοηθήσουν να ξεκινήσουν, ενώ τα ειδικά κομμάτια μαζί με τα κλασικά τουβλάκια LEGO εμπνέουν ακόμα περισσότερο. Και επειδή το LEGO Classic καλύπτει τόσες διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, υπάρχει διασκέδαση για όλη την οικογένεια και φαντασία για κάθε γενιά.

LEGO Creator 3-σε-1

Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες παιχνιδιού με τα σετ LEGO® Creator 3σε1 που είναι τρεις φορές πιο διασκεδαστικά! Οι δημιουργικοί κατασκευαστές μπορούν να κατασκευάσουν τρία διαφορετικά σχέδια ή να φτιάξουν ό,τι μπορούν να φανταστούν. Τα σετ περιλαμβάνουν δροσερά οχήματα, φοβερά ζώα και σετ παιχνιδιού γεμάτα με διασκεδαστικές ιστορίες για παιχνίδι ρόλων.

LEGO Marvel

Τα playsets LEGO Marvel έχουν γίνει τα αγαπημένα πολλών παιδιών και ενηλίκων. Τα απίστευτα λεπτομερή και ευφάνταστα σχέδια ζωντανεύουν τους υπερήρωες της Marvel με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο. Με χαρακτήρες όπως ο Spider-Man, ο Iron Man και ο Captain America, αυτά τα σετ επιτρέπουν στους οπαδούς να αναπαραστήσουν τις αγαπημένες τους σκηνές της Marvel ή να δημιουργήσουν τις δικές τους συναρπαστικές περιπέτειες. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αξιοσημείωτη, προσθέτοντας στη γοητεία και την ελκυστικότητα των σετ παιχνιδιού. Είτε είστε συλλέκτης είτε απλά ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για ένα παιδί, τα playsets LEGO Marvel αξίζουν σίγουρα να τα ελέγξετε.

LEGO DC Universe™

Το DC Universe™ επιτρέπει στο παιδί σας να παίξει, να εφεύρει και να δημιουργήσει με έναν πολύχρωμο κόσμο υπερηρώων. Με αυτά τα σετ παιχνιδιού το παιδί σας μπορεί να κατασκευάσει διάσημες σκηνές και να απολαύσει το παιχνίδι ρόλων μεταξύ όλων των ηρώων και των κακών. Κάθε επιλογή φέρνει διασκέδαση και πολλή μάθηση.

LEGO Disney™

Οι αγαπημένες φιγούρες της LEGO Disney, όπως η Μοάνα ή η Έλσα της Disney, καθώς και χαρακτήρες πριγκίπισσας όπως η Σταχτοπούτα, η Άριελ και η Ραπουνζέλ, θα ζωντανέψουν καθώς το παιδί σας θα αναδημιουργεί ρομαντισμό, περιπέτεια και ηρωισμό. Το LEGO | Disney διαθέτει όλα τα στοιχεία, όπως κάστρα, πύργους, άμαξα, σεντούκια με θησαυρούς, πύλες και πολλά άλλα για να παίξει το παιδί σας αυτές τις κλασικές ιστορίες και να το εμπνεύσει να φτιάξει τα δικά του παραμύθια.

LEGO Disney Μίκυ και φίλοι

Χαρίστε στους μικρούς σας φίλους μια υπέροχη εμπειρία στον υπέροχο κόσμο της LEGO® | σετ κατασκευής Disney Mickey and Friends. Συνδεθείτε με τον Μίκυ, τη Μίνι, τον Ντόναλντ, τη Ντέιζι, τον Γκούφυ και άλλους κλασικούς χαρακτήρες της Disney σε διασκεδαστικά σετ που προσφέρουν την καλλιέργεια δεξιοτήτων παιχνιδιού ρόλων και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων.

LEGO Disney και Pixar's Lightyear

Οι μικροί κατασκευαστές μπορούν να ξεκινήσουν τις δικές τους διαγαλαξιακές περιπέτειες με το LEGO® | Disney and Pixar's Lightyear. Η φαντασία απογειώνεται καθώς οι φαν μπορούν να επανασχεδιάσουν τις επικές διαστημικές αποστολές του Buzz Lightyear από την ταινία με δημιουργικά playsets για εξωπραγματική διασκέδαση.

LEGO DOTS

Ενθαρρύνετε την πολύχρωμη δημιουργικότητα με τα σετ LEGO® DOTS για τους λάτρεις των τεχνών και των κατασκευών που λατρεύουν να προσαρμόζουν. Τα παιδιά μπορούν να εκφραστούν δημιουργώντας ρούχα που φορούν και μοιράζονται, καθώς και αντικείμενα διακόσμησης δωματίου, όπως μολυβοθήκες, πίνακες μηνυμάτων και πολλά άλλα.

LEGO DUPLO®

Όταν τα μικρά παιδιά έχουν μεγάλη φαντασία, τα δομικά στοιχεία LEGO® DUPLO® απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά τους μέσω της αναπτυξιακής μάθησης. Αυτά τα σετ παιχνιδιού βάζουν στα χέρια των μικρών παιδιών την ανοιχτή διασκέδαση, την αυτοέκφραση και τη χαρούμενη εξερεύνηση.

LEGO Friends

Οι νεαροί δημιουργικοί κατασκευαστές μπορούν να συμμετάσχουν με πέντε στενούς φίλους σε διάφορες περιπέτειες στην Heartlake City για διασκεδαστικές δραστηριότητες παιχνιδιού ρόλων. Τα παιδιά μπορούν να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες, να δουλέψουν τις διαπροσωπικές τους δεξιότητες και να παίξουν σενάρια πραγματικής ζωής που γιορτάζουν τη φιλία.

Εικόνες LEGO

Για όλους τους λάτρεις του LEGO εκεί έξω, ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε παιδικές αναμνήσεις. Τα playsets LEGO Icons είναι μια απολαυστική έκρηξη από το παρελθόν, με μερικά από τα πιο εμβληματικά θέματα LEGO από όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά τα σετ σας μεταφέρουν πίσω σε απλούστερες εποχές, γεμάτες ώρες ατελείωτης κατασκευής και ευφάνταστου παιχνιδιού. Υπάρχει κάτι για όλους, από το αγαπημένο κλασικό Batmobile της τηλεοπτικής σειράς μέχρι το κομψό και φουτουριστικό Millennium Falcon. Αυτά τα σετ δεν είναι απλά παιχνίδια, αλλά μικροσκοπικά έργα τέχνης που αναδεικνύουν την ιστορία και την εξέλιξη της LEGO. Ζήστε τη μαγεία των LEGO Icons και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ξεσπάσει με αυτά τα μοναδικά και συναρπαστικά playsets.

Χάρι Πότερ™

Απελευθερώστε τη μαγεία του Χόγκουαρτς™ και παίξτε μαγευτικές περιπέτειες με τον αγαπημένο Χάρι, την Ερμιόνη, τον Ρον και άλλους στη μάχη ενάντια στους Σκοτεινούς Μάγους. Το LEGO® Harry Potter™ φέρνει τον μαγικό κόσμο™ για να αναπαραστήσουν οι θαυμαστές του σκηνές γεμάτες δράση και να παίξουν τις δικές τους ιστορίες.

Το κουκλόσπιτο της LEGO Gabby

Το Κουκλόσπιτο της LEGO Gabby είναι το τέλειο παιχνίδι για τα παιδιά που αγαπούν να χτίζουν και να εξερευνούν. Το κουκλόσπιτο διαθέτει μια ποικιλία από πολύχρωμα τουβλάκια και κομμάτια που μπορούν να συναρμολογηθούν σε διαφορετικά δωμάτια, έπιπλα και αξεσουάρ. Τα παιδιά μπορούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη ενώ χτίζουν το σπίτι των ονείρων τους για τις κούκλες και τις φιγούρες τους. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορούν να παίζουν για ώρες στα διάφορα δωμάτια, από το άνετο υπνοδωμάτιο μέχρι τη μοντέρνα κουζίνα. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και το σετ ενθαρρύνει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τις χωροταξικές τους δεξιότητες. Το κουκλόσπιτο LEGO Gabby's Dollhouse είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε παιδικό δωμάτιο και είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

LEGO Jurassic World™

Απολαύστε ώρες συναρπαστικών περιπετειών με δεινόσαυρους με τα σετ παιχνιδιού LEGO® Jurassic World™. Συνδεθείτε με τους ηρωικούς χαρακτήρες και προσπαθήστε να περιορίσετε τους δεινόσαυρους που κυκλοφορούν ελεύθεροι στο πάρκο, κατασκευάζοντας δροσερά οχήματα, επιστημονικό εξοπλισμό και εργαστήρια.

Τέχνη LEGO®

Το LEGO® Art σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε εντυπωσιακά λεπτομερή σύνολα διακόσμησης από τούβλα για να τα εκθέσετε, τα οποία αποτίουν φόρο τιμής στους κόσμους της τέχνης, της φύσης, της ψυχαγωγίας, των ταξιδιών και της ιστορίας. Αφιερώστε χρόνο για να φτιάξετε το πάθος σας για μια χαλαρωτική και ικανοποιητική εμπειρία.

LEGO Avatar

Εξερευνήστε τον κόσμο της Πανδώρας μέσα από συναρπαστικά και απαιτητικά σετ LEGO εμπνευσμένα από το σύμπαν της ταινίας Avatar. Αναδημιουργήστε σκηνές ή παίξτε νέες περιπέτειες με σετ που περιλαμβάνουν εμβληματικούς χαρακτήρες και γνωστές τοποθεσίες από τις ταινίες.

Εκπαίδευση LEGO

Οι λύσεις LEGO® Education, που παραδοσιακά αναπτύχθηκαν για σχολικά περιβάλλοντα, πυροδοτούν τη φυσική περιέργεια των μαθητών και τους βοηθούν να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες του 21ου αιώνα.

LEGO Super Mario™

Ζωντανέψτε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες με το LEGO® Super Mario™. Από τα Starter Courses μέχρι τα Expansion Sets, τα Power-Up Packs και τα Character Packs, φτιάξτε επίπεδα για να κάνετε τον LEGO® Mario™ και τον LEGO® Luigi™ να τα βάλουν με τους εχθρούς και να μαζέψουν νομίσματα. Εξερευνήστε την εφαρμογή LEGO Super Mario για ψηφιακά εργαλεία, ιδέες παιχνιδιού και πολλά άλλα.

LEGO MINDSTORMS®

Εμπνεύστε τα νεαρά μυαλά να κατασκευάσουν, να κωδικοποιήσουν και να παίξουν με το δικό τους ρομπότ! Τα LEGO® MINDSTORMS® παρέχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν 5 μοναδικά σχέδια και να τα ελέγξουν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Robot Inventor. Τα παιδιά αποκτούν βασικές δεξιότητες STEM, ενώ παράλληλα εμπλέκονται σε απεριόριστες δυνατότητες παιχνιδιού.

LEGO Minecraft®

Τα σετ LEGO® Minecraft® ζωντανεύουν το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι με τουβλάκια LEGO® για να αναδημιουργήσουν οι φίλοι του μοναδικούς χαρακτήρες και συναρπαστικά περιβάλλοντα παιχνιδιού. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δημιουργικές κατασκευαστικές τους ικανότητες για να επινοήσουν τις δικές τους ιστορίες και περιπέτειες Minecraft®.

Μίνι φιγούρες LEGO

Τα LEGO® Minifigures είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κάνετε δώρο στο παιδί σας. Κάθε μυστηριώδης σακούλα περιέχει μια μίνι φιγούρα και αξεσουάρ, αλλά δεν θα ξέρει ποια παίρνει μέχρι να την ανοίξει και να το μάθει. Το παιδί σας θα λατρέψει να τα γνωρίσει και να ανταλλάξει τα αντίγραφα των μοντέλων με τους φίλους του. Ποιο από τα δύο θα πάρουν;

LEGO Minions

Ζωντανέψτε τα αξιαγάπητα τσιράκια του Gru με τα νέα playsets Minions.

Με λεπτομερή σύνολα και αξιαγάπητους χαρακτήρες Minions, τα παιδιά σίγουρα θα λατρέψουν αυτά τα γεμάτα δράση παιχνίδια κατασκευής Minions. Και φυσικά, με τα Minions, υπάρχουν πάντα πολλές εκπλήξεις (και μπανάνες!) για να ανακαλύψετε στην πορεία. Ανακαλύψτε εφευρέσεις, κουνγκ φου, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα, καθώς τα παιδιά αναδημιουργούν αγαπημένες σκηνές από τα Minions: Η άνοδος του Gru.

LEGO Monkie Kid™

Εμπνευσμένα από τους κλασικούς κινέζικους θρύλους Ο Βασιλιάς Πίθηκος και το Ταξίδι στη Δύση, τα σετ LEGO® Monkie Kid™ είναι ένας φοβερός τρόπος για να παίξουν τα παιδιά ρόλους σε πολύχρωμες περιπέτειες. Οι μικροί κατασκευαστές μπορούν να γιορτάσουν έναν κόσμο με παραδοσιακούς ήρωες και κακοποιούς μέσα από συναρπαστικές μάχες και δημιουργικό παιχνίδι.

LEGO NINJAGO®

Τα σετ παιχνιδιού LEGO® NINJAGO® προσφέρουν έναν συναρπαστικό κόσμο νίντζα γεμάτο περιπέτειες και επικές μάχες ενάντια στις δυνάμεις του κακού. Οι μικροί κατασκευαστές μπορούν να μάθουν την τέχνη του Spinjitzu, να οδηγήσουν δροσερά οχήματα, να κατασκευάσουν εκπαιδευτικά dojos και να παίξουν διασκεδαστικές ιστορίες από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

LEGO Spider-Man

Καλούμε όλους τους web-slingers, έχουμε σετ Spider-Man για κάθε ηλικία. Οι κατασκευαστές θα λατρέψουν να χρησιμοποιήσουν την αραχνοαίσθηση τους για να καταπολεμήσουν το έγκλημα με τον αγαπημένο τους υπερήρωα.

LEGO Star Wars™

Νιώστε τη Δύναμη καθώς χτίζετε με το LEGO® Star Wars™ και διοχετεύστε την εστίασή σας σαν τον Τζέντι για να ξαναζήσετε συναρπαστικές σκηνές από το θρυλικό διαστημικό έπος. Οι θαυμαστές όλων των ηλικιών μπορούν να αναπαραστήσουν αξέχαστες στιγμές με εμβληματικά οχήματα, αγαπημένους χαρακτήρες και μοντέλα με αυθεντική εμφάνιση που αξίζουν να εκτεθούν.

LEGO Stranger Things

Τα σετ LEGO® Stranger Things προσφέρουν στους θαυμαστές της σειράς Netflix μια συναρπαστική εμπειρία κατασκευής από το Upside Down μέχρι το νοσταλγικό σύμπαν της δεκαετίας του 1980. Ακολουθήστε τα παιδιά καθώς πολεμούν κακά όντα από απόκοσμη προέλευση και αναδημιουργούν σκηνές από την επιτυχημένη σειρά.

LEGO Technic™

Τα σετ LEGO® Technic™ προσφέρουν μια προηγμένη και σύνθετη εμπειρία κατασκευής βασισμένη σε πραγματικά οχήματα, μικρά και μεγάλα, όπως σπορ αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και οχήματα κατασκευών. Είναι γεμάτα με αυθεντικά χαρακτηριστικά, όπως λειτουργικά κιβώτια ταχυτήτων, τροχούς και άξονες.

LEGO VIDIYO™

Δώσε ρυθμό! Το VIDIYO είναι μια συναρπαστική εμπειρία ψηφιακού παιχνιδιού σε συνεργασία με την Universal Music Group που επιτρέπει στα παιδιά να ζωντανέψουν τις πρωτότυπες δημιουργίες τους σε μουσικά βίντεο χρησιμοποιώντας τα τραγούδια που τους αρέσουν από τους καλλιτέχνες που αγαπούν.

LEGO Speed Champions

Το LEGO Speed Champions είναι μια συναρπαστική συλλογή παιχνιδιών που μπορεί πραγματικά να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Αυτά τα σετ προσφέρουν στους μικρούς λάτρεις των αυτοκινήτων την ευκαιρία να κατασκευάσουν και να προσαρμόσουν τα δικά τους αγωνιστικά αυτοκίνητα και να ανταγωνιστούν τους φίλους τους σε συναρπαστικούς αγώνες. Με λεπτομερή αντίγραφα οχημάτων υψηλών επιδόσεων από γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η McLaren, η Ferrari και η Lamborghini, τα παιδιά μπορούν να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν συναρπαστικές ιστορίες γύρω από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα σετ LEGO Speed Champions δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, αλλά βοηθούν επίσης στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων, όπως η επίλυση προβλημάτων, η ομαδική εργασία και οι κινητικές δεξιότητες. Αν ψάχνετε για ένα φανταστικό δώρο για έναν νεαρό λάτρη των αυτοκινήτων, το LEGO Speed Champions αξίζει σίγουρα να το σκεφτείτε.

Τα LEGO είναι ένα από εκείνα τα σπάνια παιχνίδια που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Αυτό που ξεκίνησε ως μια ταπεινή εταιρεία ξύλινων παιχνιδιών στη Δανία έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγαπούν τα παιδιά (και οι ενήλικες!) σε όλο τον κόσμο. Την επόμενη φορά που θα πατήσετε ένα αδέσποτο τουβλάκι LEGO στη μέση της νύχτας, αφιερώστε μια στιγμή για να εκτιμήσετε όλα όσα έχει καταφέρει αυτό το μικροσκοπικό παιχνίδι!

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS